Vijesti

Širimo poslovanje na Osječko - baranjsku županiju
Objavljeno 7. ožujka 2017.

Poduzeće Vlado d.o.o. svoj novi poslovni zamah usmjerilo je na širenje svojeg poslovanja i na Osječko-baranjsku županiju i otvaranju poslovnice i poljoprivredne apoteke u Donjem Miholjcu. U Međimurskoj, Koprivničko – križevačkoj te Varaždinskoj županiji prepoznati smo od strane poljoprivrednih proizvođača kao poželjan partner u poslovanju. Uz jasno postavljane uvjete poslovanja, primljene fakture svih naših kooperanata u obradu plaćanja idu odmah pri zaprimanju, što svi partneri izuzetno cijene i što ponosno ističemo.

U tijeku je izgradnja otkupne hale i ugovoranja zajedničke proizvodnje žitarica i uljarica.

Također putem poljoprivredne ljekarne Prapor vrši se prodaja sjemenske robe, sadnica voća, mineralnih gnojiva, zaštitnih sredstava, ulja i maziva te sve za vrt i voćnjak.

Poljoprivredna ljekarna Prapor
Donji Miholjac, Kolodvorska 16
Tel/fax 031/632-236
Mob 099/3313-603

Otkup svih žitarica i uljarica vršit će se u industrijskoj zoni Janjevci u Donjem Miholjcu.

 

Vlado d.o.o. dobitnik AAA certifikata bonitetne izvrsnosti
Objavljeno 16. veljače 2017.

Vlado d.o.o. pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da ste siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj.

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u prošloj godini, poduzeće Vlado d.o.o. zadovoljilo je sve stroge financijsko - analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te steklo pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti.

 

120 partnera poduzeća Vlado na predavanju Dekalba i Bayera
Objavljeno 1. veljače 2017.

U organizaciji tvrtke Dekalb za 120 partnera poduzeća Vlado d.o.o koji koriste njihove proizvode,održano je u Domašincu u četvrtak 26. siječnja predavanje o novostima i aktualnostima za nadolazeću poljoprivrednu sezonu. Mogućnosti sjemena i zaštite prezentirali su Dario Koščak iz Bayera i Danko Žakula iz Dekalba,dok je Suzana Pajić iz Savjetodavne službe Međimurske županije prezentirala najnovija empirijska istraživanja poljoprivrednih pokusa u našoj regiji.

Galeriju fotografija pogledajte na Facebook profilu klikom ovdje.

 

Otkup soje i kukuruza roda 2016.
Objavljeno 1. listopada 2016.

U poduzeću Vlado d.o.o. i poslovnicama u Domašincu, Donjem Kraljevcu, Sesvetama Ludbreškim i Malome Otoku, u tijeku je otkup soje i kukuruza u zrnu roda 2016.

Za sve informacije o otkupu možete priupitati u najbližim poslovnicama na kontaktima koje pronađite klikom ovdje.

 

U ponudi hibridi sjemenarskih kuća i Yara Mila gnojivo - Dekalb i Pioneer po akcijskim cijenama
Objavljeno 1. veljače 2016.

U poduzeću Vlado d.o.o u Domašincu, Donjem Kraljevcu, Sesvetama Ludbreškim i Malom Otoku u ponudi imamo renomirane hibride sjemenarskih kuća DEKALB, PIONEER, BC INSTITUT, SYNGENTA, KWS, RWA, LG.

Iz ponude po akcijskim cijenama izdvajamo Pioneer sjemena 25MK već od 347 kuna s PDV-om te Dekalb 50MK već od 607 kuna s PDV-om.

I dalje u ponudi umjetno gnojivo Yara Mila.

 

Najpovoljnije gnojivo kupite u poduzeću Vlado d.o.o.
Objavljeno 9. studenog 2015.

Najpovoljnije gnojivo kupite u poduzeću Vlado d.o.o. Objavljeno 9. studenog 2015. U poduzeću Vlado d.o.o. sa sjedištem u Domašincu te poslovnicama u Donjem Kraljevcu, Sesvetama Ludbreškim i Malom Otoku osim otkupa kukuruza koji je u tijeku, izdvajamo prodaju gnojiva za poljoprivredne površine. U prodaji se nalazi Yara Mila gnojivo po jednim od najpovoljnijih cijena u regiji.

Odaberite:

Universal NPK 15-15-15+5S 40/1
NPK 14-14-14+5S BIG BAG 600/1
UREA N 46 40/1
UREA N45 BIG BAG 600/1
KAN N 27 40/1

Svaka granula YaraMila gnojiva ima potpuno isti sadržaj hranjiva, obllik i veličinu te nemaju nosača-punilo jer se proizvode jedinstvenim procesom kemijskih reakcija, a ne fizičkim mješanjem sirovina. YaraMila gnojiva primjenjuju se u manjoj količini nego drugi proizvodi. Za više informacija, cijeni i uvjetima upitajte osobno u sjedištu u Domašincu, Industrijsko-športska zona bb ili putem broja 040/863-863.

 

Započeo otkup pšenice u poduzeću Vlado d.o.o.
Objavljeno 5. srpnja 2015.

Poduzeće Vlado d.o.o. sa sjedištem u Domašincu te poslovnicama u Donjem Kraljevcu, Sesvetama Ludbreškim te Malom Otoku nakon otkupa kultura uljane repice i ječma, ove subote započelo je sa otkupom pšenice.

Otkupljuje se pšenica roda 2015 g. standardne kvalitete po cijeni od 1,15 kn/kg. Standardna kakvoća pšenice podrazumijeva vlagu od 13,5%, primjese 5% i hektolitarsku masu 76 kg/hl. Isplata odmah!

Za više informacija o samom otkupu nas kontaktirajte.

 

U tijeku je otkup kukuruza u zrnu roda 2014. u poduzeću Vlado d.o.o.
Objavljeno 23. travnja 2015.

Otkup se vrši u njihovim skladištima i to - u centrali u Domašincu te poslovnicama u Donjem Kraljevcu, Sesvetama Ludbreškim i Malim Otoku.

Za više informacija o samom otkupu priupitajte na kontakte klikom ovdje.

 

Bayer Agro Dani u petak u poduzeću Vlado d.o.o. u Domašincu
Objavljeno 16. travnja 2015.

Nakon prošlogodišnjih, izuzetno uspješnih održanih Bayer Agro Dana u Domašincu, u sjedištu poduzeća Vlado d.o.o., i ove godine održava se cjelodnevna promotivna aktivnost u petak 17. travnja od 9 sati.

Poduzeće Vlado d.o.o., istaknuto po trgovini ratarskim kulturama i repromaterijalom za ratarsku proizvodnju, i ove godine odabrano među nekolicinom poduzeća u Hrvatskoj u kojima svjetski brend Bayer održava događaj Bayer Agro Dani.

Bayer Agro Dani provode se u vremenu kad su na polju najintenzivniji radovi s fokusom na ratarske kulture i vinogradarstvo. Bayer će u vidu svojih promotivnih aktivnosti djeliti prigodne poklone te organizirati savjetovanje s njihovim stručnim predstavnicima oko problema u poljoprivrednoj proizvodnji.

Iz poduzeća Vlado d.o.o. pozivaju sve zainteresirane da u petak 17. travnja od 9 sati dođu do sjedišta poduzeća u Industrijsko - športskoj zoni bb u Domašincu i budu dio Bayer Agro Dana.

 

Ugovorite proizvodnju kukuruza i soje s poduzećem Vlado d.o.o.
Objavljeno 7. ožujka 2015.

Poduzeće Vlado d.o.o. sa sjedištem u Domašincu te poslovnicama u Donjem Kraljevcu, Sesvetama Ludbreškim i Malom Otoku vrši prodaju sjemenskog kukuruza svih dostupnih hibrida na hrvatskom tržištu i to po akcijskim cijenama!

U ponudi poljoprivrednih ljekarni njihovih poslovnica ističu hibride kukuruza: Pioneer, Dekalb, KWS, RWA, BC Hibridi, OS Hibridi, LG, Syngenta

Također, u njihovim poljoprivrednim ljekarnama možete kupiti po pristupačnim cijenama zaštitna sredstva i umjetna gnojiva kako bi ih primijenili u procesu proizvodnje s ciljem da žetva bude što produktivnija i uspješnija.

Zainteresirani ste za ugovaranje ili kreditiranje proizvodnje kukuruza ili soje roda 2015.? Poduzeće Vlado d.o.o. Vas potpomaže u procesu proizvodnje sa svim potrebnim repromaterijalom - od sjemenskog kukuruza, soje, zaštite i umjetnih gnojiva. Obratite im se na 040/863-863.

Vlado d.o.o. gradi i održava dugoročne odnose s partnerima i proizvođačima i ugovara dogovorenu poljoprivrednu proizvodnju s obiteljskim gospodarstvima na području Međimurske, Koprivničko – križevačke i Varaždinske županije.

 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>
Stranica 1 od 2